Ehio Media, oplossingen voor online verkoop en marketing

 

Met meer dan 20 jaar ervaring in internetondernemen weet Eelco Kraefft waar hij over praat: content marketing, het visualiseren van je verhaal en online vindbaar zijn. Met Eelco werkte ik aan een module over intercultureel zaken doen voor

Spot on Learning.

Christel van Dam, schrijfcompagnon

 

Met Christel werk ik sinds 2008 samen voor grote opdrachtgevers en aan omvangrijke opdrachten, bijvoorbeeld voor G4S, Amsterdam Economic Board, Spirit en HVO-Querido. We zijn elkaars sparringpartner, meelezer en achtervang. Samen schrijven we een boek over pleegzorg. Christel heeft lef en een creatieve geest.

MStudioos, grafisch ontwerp

 

Veel van mijn gecombineerde vorm/tekstopdrachten doe ik samen met Mimi Sugarman. Onder andere voor Dutchen, Mozaiek Training & Coaching en Festina Lente. Mimi heeft een scherp oog voor fotografie en is een kei in het vertalen van wat de opdrachtgever wil uitstralen naar een lay out of webontwerp. Ze heeft ook deze website gemaakt.

Sinas, grafisch ontwerp 

 

Via Ellen van der Veen werkte ik mee aan brochures voor de Centra voor Jeugd en Gezin in Haarlem en Bloemendaal. Ellens kracht zit in kleurrijke, levendige ontwerpen. Ze maakte in 2015 'Nubenik*', een prentenboek voor mensen met dementie.

TT Ontwerp, grafisch ontwerp 

 

Met Tamira Theunissen maakte ik een kenniskoffer voor een middelbare school voor het werven van nieuwe leerlingen. En we werkten samen aan publieksjaarverslagen. Tamira bedenkt technisch vernuftige concepten en heeft veel gevoel voor esthetiek. Ze ontwierp ook mijn huisstijl.

Maaikeheefttekst

 

Met Maaike Brouwer werk ik samen sinds het eerste nummer van b.Magazine, het glossy tijdschrift van de gemeente Bloemendaal. Maaike schrijft sprankelende interviews en als eindredacteur heeft ze veel oog voor detail. We zijn samen hoofd- en eindredacteur van b.